Atletii prahoveni au castigat primul loc la Olimpiada Scolara de cros de la Baile Felix


La finalul săptămânii trecute, în staţiunea balneoclimaterică Băile Felix (judeţul Bihor) s-a desfăşurat Finala Olimpiadei Şcolare la cros, competiţie rezervată elevilor de liceu şi gimnaziu. Judeţul Prahova a fost reprezentat de sportivii legitimaţi la clubul Telecom Slănic, iar atleţii pregătiţi de Gheorghe Muşat au avut, din nou, o prestaţie de excepţie, reuşind să încheie competiţia, la general, pe primul loc, devansând sportivii din Buzău.
Cel mai bun rezultat obţinut de delegaţia prahoveană a revenit lui Iacob Grigore (în foto), elevul de la Şcoala Generală Vărbilău (profesor Gabriel Lefter) reuşind să încheie proba de 2000 de metri pe prima poziţie a podiumului de premiere. În schimb, Mirela Bratu s-a clasat pe locul al IV-lea în proba de 1500 de metri, dar atleta clubului slănicean a concurat cu sportive de vârstă mai mare.
În concursul băieţilor, Marius Dumitru a încheiat cei 2500 de metri de concurs pe locul al IV-lea, iar Adelina Moroiţă s-a situat pe locul al VI-a în proba de 2000 de metri (n.r. – amândoi sunt elevi la Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” Slănic). ”Suntem mulţumiţi de rezultatele obţinute, mai ales că în clasamentul general am reuşit să ne clasăm pe primul loc. Trebuie să precizez şi faptul că întrecerea de la Băile Felix s-a desfăşurat pe o vreme total nepotrivită sportului: vânt, frig, ploaie. Traseul de concurs a fost unul greu, noroiul dând mari bătăi de cap sportivilor, Adelina a căzut la un moment dat şi de aceea s-a clasat pe locul al VI-lea”, ne-a declarat antrenorul Gheorghe Muşat, care pe această cale a ţinut să le mulţumească sponsorilor care au făcut posibilă deplasarea la competiţie: primarul localităţii Vărbilău, Ion Ioniţă, şi directorul Liceului Teoretic ”Şerban Vodă” Slănic – Tatian Alionte.

sursa:ziarulprahova.ro

De sportonlineph Publicat în atletism

Lasă un comentariu